Login error on the PackageImport/Export utility

Hi,

So recently I installed Innovator V12, after having uninstalled V11. Everything works fine, except when I try to use the PackageImport/Export utility. It gives me the following Error:

Login errors
          ****ErrorMessage****
faultstring: Failed login to Innovator; original error: <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="">schemas.xmlsoap.org/.../" xmlns:i18n="">www.aras.com/I18N"><SOAP-ENV:Body><SOAP-ENV:Fault>
    <faultcode>999</faultcode>
    <faultstring>System.Net.WebException: The remote server returned an error: (401) Unauthorized.</faultstring>
    <faultactor>HttpServerConnection</faultactor>
    <detail>unknown error</detail>
</SOAP-ENV:Fault></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>
faultdetail:Failed login to Innovator; original error: <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="">schemas.xmlsoap.org/.../" xmlns:i18n="">www.aras.com/I18N"><SOAP-ENV:Body><SOAP-ENV:Fault>
    <faultcode>999</faultcode>
    <faultstring>System.Net.WebException: The remote server returned an error: (401) Unauthorized.</faultstring>
    <faultactor>HttpServerConnection</faultactor>
    <detail>unknown error</detail>
</SOAP-ENV:Fault></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope> Unable to login.
faultcode: -100
          *******************

I have tried to login with the same credentials in the Webbrowser and it worked. I'm a bit running out of ideas on what to try next to make the utility work. Has anyone encountered the same issue?

Kind Regards,
Matthias

Parents Reply Children
No Data