Home Forums Getting Started Getting Error while creating a part

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Christopher Gillis 1 week, 2 days ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #10137

    Maddy
    Participant

    I try to create a part but got the following ERROR:

     

    -<SOAP-ENV:Envelope>
    -<SOAP-ENV:Body>
    -<SOAP-ENV:Fault>
    <faultcode>SOAP-ENV:Server.ItemIsLockedException</faultcode>
    <faultstring>Aras.Server.Core.ItemIsLockedException</faultstring>
    -<detail>
    <af:legacy_detail>Aras.Server.Core.ItemIsLockedException</af:legacy_detail>
    <af:exception message =” Aras.Server.Core.ItemIsLockedException ” type =” Aras.Server.Core.ItemIsLockedException ” />
    <af:item type =” Part ” id =” 43712294117C44A6B57F3F42D41D2B2C ” />
    </detail>
    </SOAP-ENV:Fault>
    </SOAP-ENV:Body>
    </SOAP-ENV:Envelope>

     

    I am not getting what is going wrong?

    Help?

    and what is the meaning of “There is no tag in response” <Item>

    regards,

    Maddy

    #10254

    Hi Maddy,

    Could you please check if there are any additional server events on the Part ItemType? By default there should be 7 events all named something like ‘PE_…’.

    Could you also confirm when you are receiving the “There is no tag in response” message? This issue has been seen before when a user has permissions to edit an item, but not a related file on that item.

    Chris

    ___________________________

    Christopher Gillis

    Aras Labs Software Engineer

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.